Globalistene ødelegger verden

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Hvor lenge skal vi fortsette å la globalistene ødelegge livsgrunnlaget vårt? FOTO: Skjermdump

The Great Reset. Den store tilbakestillingen av økonomien som er iscenesatt av den globale finanseliten handler i korte trekk om å overføre alt av verdier til eliten. Middelklassen skal fjernes, og forskjellene skal “utjevnes” slik at alle blir like fattige. Selvsagt med unntak av finanseliten selv. WEF har som mål at innen 2030 vil ingen av oss eie noe. “You will own nothing and be happy”Verktøyene for å gjennomføre The Great Reset er eliteskapte kriser som Covid-pandemien, det grønne skiftet, krig, matmangel, og en rekke andre falske flagg. 

Partileder i Demokratene Geir Ugland Jacobsen oppsummerer situasjonen godt: 

WEF synes å ha ekstremt stor innflytelse over Norge. Også kronprinsparet og en rekke tidligere og nåværende statsministre og statsråder er tungt involvert, likeså Canadas statsminister Justin Trudeau, Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands Angela Merkel, og et stort antall andre politikere og samfunnstopper i mange land. Det som er spesielt, er at WEF har sin egen agenda med mål om et verdenssosialistisk og grenseløst samfunn uten “forskjeller”, styrt av en ufattelig rik og mektig elite bestående av noen få personer – en fullstendig suveren og enerådende verdensregjering. Globalistiske WEF er tett sammenvevd med et like globalistisk FN. Det er vanskelig å se annet enn at WEF motarbeider nasjonale demokratier og nasjonal suverenitet i full åpenhet, med egne brohoder i alle nasjonalsamfunn uten at dette er formelt sanksjonert av folkevalgte i det enkelte land. Det medfører suverenitetsavståelse i ett sett, i form av grunnlovsstridige politiske beslutninger der de reelle konsekvensene ofte går under radaren for folk og nasjonalforsamling. Signering av Parisavtalen og FN’s Migrasjonspakt er to slike.

Det enkelte lands respektive velgere er stort sett lykkelig uvitende om hva som foregår, og hva det betyr for dem og deres etterkommere. Så og si alle medier synes også involvert, og promoterer WEF’s agenda. Svært få medier problematiserer denne undermineringen av suverene nasjonalstater og folkevilje. WEF har definert en stor krise, som f.eks “Klimakrisen”, en “pandemi”, en energikrise eller en stor krig som en mulighet – “a window of opportunity”, for sitt store prosjekt – “The Great Reset”. Dette prosjektet skal visstnok innebære en brutal nedsmelting av våre moderne og demokratiske samfunn – en nullstilling av den verden vi kjenner, og deretter rekonstruering under slagordet “Build Back Better”, til en verden der du ikke skal eie noe og være LYKKELIG – en ny verdensorden, the “New World Order”, forkortet NWO. Slagordet BBB gjentas nå av stadig flere politikere, bl.a av Joe Biden og hans kabinett, og mange vestlige statsledere.

Det kan se ut til at det brygger opp til en perfekt storm i disse dager. Alt er oppe i dagen på WEFs hjemmesider, og fremgår ikke minst i WEF-grunnlegger Klaus Schwabs egen “Mein Kampf” – en bok med tittelen “The Great Reset”. De bare kjører på, med sine folk godt plassert i alle land og organisasjoner uten demokratisk forankring, og definitivt ikke til vårt beste. Tvert om er denne planen en katastrofe for Norge og det norske folk.
​Er dette greit?

Les også Eliten vil ta eierskap over din kropp

Den økende inflasjonen vi opplever i disse dager gjøres selvsagt med hensikt, og alt som skjer har som formål å fremme agendaen The Great Reset. Livsnødvendige varer som strøm, mat, og drivstoff blir dyrere, i tillegg til økte bokostnader i form av høyere renter. Etterhvert vil du ikke ha råd til å reise på ferie eller eie din egen bil. Kort sagt; vi skal tilbake til 30-tallet for det har eliten bestemt. 

Finanseliten har alle særdeles mektige posisjoner, både økonomisk og politisk. De er så mektige at de kan benytte seg av corona-sertifikat, sensur, propaganda, økonomiske sanksjoner, og en sentralisert digital valuta. Når digital valuta blir innført betyr det totalitær kontroll og innføring av et sosialt kredittsystem på lik linje som i Kina. Vi så forløperen til dette systemet da Canadas statsminister Justin Trudeau stengte bankkontoen til lastebilsjåførene fordi de demonstrerte mot vaksinetvang. 

Å kunne betale for varer og tjenester uten statlig innblanding er essensielt i et fritt og demokratisk samfunn. Se for deg en hverdag der du ikke kan bestemme over dine egne opptjente penger eller pensjon. Med en statskontrollert digital valuta vil friheten til å disponere over din egen økonomi være en saga blott fordi et sosialt kredittsystem gir staten mulighet til å kontrollere din økonomi basert på ytringer og nettsøk. Dette er selve definisjonen på dystopia som George Orwell beskrev i boken 1984, og er nært forestående om vi ikke protesterer slik lastebilsjåførene gjorde i Canada.

Det haster med å finne løsninger på hvordan vi kan frigjøre oss fra et totalitært diktatur som vil detaljstyre livene våre. Det aller viktigste vi nå kan gjøre å dele kunnskap, og bygge nettverk med andre mennesker for å øke den kollektive bevissthet.  

Vi kan ikke la globalistene få fortsette å utøve sin destruktive politikk med ødeleggelse av natur, miljø, og livskvalitet. Det handler om vårt livsgrunnlag, og ikke minst en bærekraftig fremtid for våre barn og etterkommere. 

Les også Adv. Fuellmich: En internasjonal rettssak starter om 2 uker

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar