Frp krever at regjeringens pandemihåndtering granskes

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Bård Hoksrud er helsepolitisk talsperson for Frp. Foto: Terje Pedersen / NTB

annonse

annonse

Frp ber Koronakommisjonen granske hvordan den rødgrønne regjeringen har håndtert koronapandemien.

– Det er selvfølgelig ikke lett å håndtere en pandemi, men beslutningene som tas, får store konsekvenser. Jeg mener det er åpenbart at dette må granskes, sier Frps helsepolitiske talsperson Bård Hoksrud til NTB.

Han påpeker at flere av tiltakene regjeringen har innført ikke har vært begrunnet i faglige råd.

annonse

– Det er tross alt snakk om folks frihet og arbeidsplasser. Nå mener jeg Koronakommisjonen må granske pandemihåndteringen gjort av de rødgrønne, sier Hoksrud.

Frp fremmer nå et representantforslag i Stortinget, der Koronakommisjonen bes gjennomgå pandemihåndteringen fra oktober og frem til pandemien er over.

I januar skrev Aftenposten at Støre-regjeringens pandemihåndtering ikke vil bli gransket av Koronakommisjonen fordi kommisjonen har bestemt seg for å sette en frist for sitt arbeid 31. oktober 2021. Alt som har skjedd etter denne datoen, blir ikke en del av granskningen. Rapporten skal etter planen leveres i april.

– Tiltak skal man ikke ta lett på. Det går hardt utover både folk og bransje. Støre har selv sagt at tiltakene ikke skal vare en dag lenger enn nødvendig, likevel er det mye som tyder på at de har vært raske på å innføre tiltakene, mens de tar seg god tid på lettelsene. Tiltakene skal være proporsjonale, mener Hoksrud.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar