Fortsatt på rømmen: Politiet har fått inn noen få konkrete tips

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Resett.no:

annonse

Etterlyste Stig Millehaugen tok Norwegian-flyet fra Trondheim til Oslo onsdag klokken 12. Nå har politiet fått inn noen få, konkrete tips fra medpassasjerer.

Det opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til VG.

– Nå jobber politiet med å analysere det materialet vi har, sier hun, men vil ikke gå nærmere inn på innholdet i tipsene.

annonse

Det foreløpig siste overvåkingsbildet som er tatt av Stig Millehaugen idet han forlater Oslo sentralstasjon til fots onsdag 1. juni om lag klokken 14. Foto: Politiet / NTB

Til Dagbladet sier Metlid at antallet tips i saken har begynt å avta, og at en rekke personer er blitt kontaktet av politiet i forbindelse med saken, uten at dette har resultert i noe funn.

– Etterforskningen pågår fortsatt, men vi har ikke hatt kontakt med ham ennå. Vi kan ikke si noe mer om saken per nå, men vi holder alle muligheter åpne. Han kan befinne seg både her i landet og i utlandet. Det er krevende å være på flukt i så lang tid, så vi tror fortsatt at han skal bli tatt, sier hun til avisen.

Dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen (53) er fortsatt etterlyst av politiet etter at han ikke kom tilbake til Trondheim fengsel etter permisjon onsdag. Foto: Handout fra Politiet / NTB

Millehaugen, som blant annet er dømt for to drap, er etterlyst både i Norge og i utlandet etter at han ikke møtte i Trondheim fengsel etter permisjon onsdag 1. juni. Han har hatt fem–seks permisjoner alene det siste året, opplyser Kriminalomsorgen til Faktisk.no.

Tvang stesønn til å lese koranen og brant kjønnsorgan med lighter (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar