Folk reagerer på at Støre ber andre holde «meteren», men ikke gjør det selv: – Hykler

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

annonse

annonse

Statsminister Jonas Gahr Støre tar ikke selvkritikk etter å ha blitt avbildet på bar uten å følge sine egne koronaregler.

VG publiserte torsdag bilder av Jonas Gahr Støre på bar der han ikke avholdt «koronameteren». Det skjedde kun et par timer etter at han ba andre nordmenn holde avstand med minst en meter til hverandre.

Både Ingvild Kjerkol og statsminister Jonas Gahr Støre forsvarte flere ganger valget om å beholde «meteren» i utelivet, til tross for at serveringsbransjen fortsatt er hardt rammet etter lange perioder med strenge tiltak.

annonse

Den norske statsministeren nekter å ta selvkritikk etter å ha brutt sin egen regel da han var på fest med Arbeiderpartikollegaer i Tromsø på en bar i byen.

– Jeg la vekt på å holde avstand på en annen måte enn jeg gjorde da jeg var på samme stedet i 2020, før corona. Jeg brukte munnbind da jeg gikk gjennom lokalet og jeg satt ved bordet. Men om det alltid var en meter, det er ikke sikkert, sier Støre til VG og legger til at «det er utfordrende å holde 100 centimeter i alle sammenhenger».

Får kjeft

På sosiale medier er det mange som refser Støre.

– Hykler, skriver en person.

– Nei, det med meteren gjelder vel bare for “vanlige folk” det også. Ikke for eliten i Norge, skriver en annen.

– Enda et godt eksempel på politikernes «gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør». Eliten har sine egne regler, lyder det fra en tredjeperson.

Under tirsdagens pressekonferanse fra Regjeringen kom det frem anbefalinger om å holde avstand på en meter og fortsett bruk av munnbind.

Nå rekrutterer E-tjenesten flere Kina-agenter. Slik reagerer den kinesiske ambassaden (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar