Får gjennomgå av TV 2-profil: – Det må ha klikka for ham

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Resett.no:

Jonas Gahr Støre. Arkivbilde. Foto: Javad Parsa / NTB

annonse

annonse

Fredag ble statsminister Jonas Gahr Støre utfordret på tidligere valgløfter i en episode av TV 2-programmet «Ærlig talt».

Støre kaller situasjonen vi står i for en alvorlig krise. Samtidig mener han det er feil at vanlige folk har fått det verre under hans ledelse.

– Det er ikke riktig. For hvis du ser på de store tallene, så går norsk økonomi veldig bra. Vi har fått hundre tusen flere i jobb på disse månedene, og mange nordmenn har spart. Mange klarer seg veldig bra, sa Støre.

annonse

Det får TV 2-profilen, tidligere programleder Oddvar Stenstrøm, til å steile. Han kaller Støres utspill for «latterlig».

På Facebook skrev Stenstrøm følgende i respons til artikkelen:

– Det må ha klikka for ham (Støre, red.anm.). Å si noe sånt! Etter mye dyrere strøm, mat, drivstoff og stadig høyere renter!!! Hvilken verden lever han i? Hvem er det han omgås? Med flere sånne utsagn er Arbeiderpartiet snart nede på 15-tallet på målingene. Ikke rart vanlige folk er forbanna».

Skjermdump fra Facebook.

– Jeg synes det er overraskende at en statsminister kan få seg til å si noe sånt. Vi hører daglig historier om småbarnsfamilier som sliter med å få endene til å møtes, og som får sjokkregninger i posten. De ser nok annerledes på det, sier Stenstrøm til Nettavisen.

«Prosjekt sløseri»: Tåler kunstfeltet kritikk? (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar