EU-kommisjonen er hovedkvarter for spredning av desinformasjon og falske nyheter

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Redaksjonen i Document har vært en tur i Brussel for å dekke det tredje International Covid Summit. Toppmøtet ble initiert av Christian Terhes (MP fra Romania red.anm.) og ble nylig avholdt i EU-parlamentet.

I et intervju med Rebecca Mistereggen sier Christine Anderson, (MP fra Tyskland red. anm.), at EU ikke er endel av løsningen. Tvert imot, så er EU en del av problemet, sier hun.

– Hele galskapen, du kan nevne hva som helst, om det er hele denne Covid-galskapen, transpersoner, klima, hatefulle ytringer, kampen mot desinformasjon. Disse er alle eufemismer for hva de faktisk prøver å gjøre. Og det er å opprette et totalitært regime der frie individer bare er en masse som kan flyttes rundt på hvilken som helst måte som tjener den globalitære eliten. Det er det vi står overfor, sier hun.

​Les også Ord er det sterkeste verktøyet vi har

Anderson mener at løsningen er at Tyskland melder seg ut av EU. Da vil festen være over, for da får de ikke lenger penger til å finansiere galskapen.

EU-kommunisjonen er hovedkvarter for spredning av desinformasjon og falske nyheter.
– Christine Anderson, medlem av EU-parlamentet

Hun advarer mot globalistenes neste skritt som er 15-minutters byer.

– Disse byene handler om å fengsle folk i avgrensede områder. Kall det heller 15-minutter ghettoer. De starter med å sette opp barrikader og installere overvåkingskameraer. Digital ID er alt de trenger for å få dette til å fungere. Bare se på Kina! Det blir fremtiden vår. Og jeg snakker ikke om 30-40-50 år i tid. Det skjer nå, og innen maks 3-4-5 år. Dette er et forsøk på å slavebinde og utarme hvert eneste menneske på denne planeten. Det er det vi står overfor, og det er det vi må bekjempe, sier hun engasjert.

På spørsmål om hva vi kan gjøre for å stoppe denne utviklingen, svarer hun slik:

– Ta en nærmere titt på myndighetene dine, og ikke anta et eneste sekund bare fordi de ble demokratisk valgt, at de ikke vil påføre deg de verste grusomheter. Ikke tro det ett sekund! Så vær så snill og reis deg, og begynn å kjempe. Gjør det nå, avslutter hun.

Les også Er du villig til å ofre helsen for å “redde klimaet”?

Document har intervjuet flere medlemmer av EU-parlamentet, samt aktivister fra Irland som forteller om utviklingen i deres hjemland.

Du kan høre hele sendingen HER.

Støtt min journalistikk:
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar