Endringer på bloggen

Ninacappelen.com

Ninacappelen.com:

En nydelig høstdag i Borre Nasjonalpark. FOTO: Privat

Som mine våkne lesere trolig har lagt merke til har jeg slettet endel innlegg på bloggen. Det skyldes at sakene ikke lenger har noen relevans i forhold til dagens situasjon. Artiklene har med andre ord ikke lenger noen nyhetsverdi, og da ser jeg heller ingen grunn til å la de bli liggende. 

Les også I mørket ligger neste nivå skjult

Jeg har nå skrevet og publisert en rekke saker om plandemien i 2,5 år. Alt fra artikler om WEF sine planer for Vesten, videoer og podcaster om de livsfarlige eksperimentelle injeksjonene, og advokat Reiner Fuellmich sitt viktige etterforskningsarbeid. Det ligger selvsagt et omfattende research-arbeid bak alle artiklene, og jeg har valgt å la noen av dem bli liggende. Det gjelder særlig sakene om Reiner Fuellmich sitt arbeid, som etter min mening fremdeles har informasjonsverdi for alle nye lesere. Jeg kommer selvsagt til å fortsette å følge hans viktige arbeid, og vil publisere det her på bloggen. 

Det er ikke vanskelig å se WEFs lange tentakler som nå brer om seg i samfunnet. Agendaen The Great Reset er åpenbar, og herskerklassen legger ikke lenger skjul på hva de holder på med. At samtlige partier på Stortinget støtter denne galskapen kan aldri tilgis. Hva er det disse menneskene er laget av? Hvorfor vil de sine egne barn og barnebarn så vondt? Jeg fatter det ikke! 

Mange mennesker har det svært vanskelig nå. Når jeg meg rundt, så ser jeg at folk har klappet litt sammen. Mange har, ikke uventet, fått forringet helse som følge av injeksjonene. Det er vondt å være vitne til. 

Selv har jeg vært ute “en vinternatt før”, og har heldigvis en sterk psyke. Det kommer godt med nå. Jeg vet hvem jeg er og står støtt i min egen kraft. Jeg er heldig som har gode venner i livet mitt, en familie som er glad i meg, og en fantastisk sønn jeg elsker overalt. 

Denne krigen MÅ vi vinne! Det finnes ikke noe alternativ. Ingen av oss ønsker å leve i et medisinsk diktatur! Vær ærlig og snill med dine medmennesker. Dette er ikke tiden for å hate. Det er lov å si ifra når folk behandler deg dårlig, men husk å tilgi. 

Sender deg masse lys, varme, og kjærlighet. 

Les også Når motgang blir til styrke

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com