En investering i livsstil

Ninacappelen.com

Ninacappelen.com:

En kopp kaffe ute ved bassenget en tidlig morgen. Kan man ha en bedre start på dagen?

Tiden går fort, nå har jeg vært her på den vakre Middelhavsøya i to uker. Jeg må innrømme at jeg trives utrolig godt i mitt nye hjemland. Savner ikke Norge i det hele tatt, med unntak av mine nærmeste venner og familie. Men vi har ofte kontakt, og de kommer selvsagt hit på besøk etterhvert.

Les også Larnaca – trendy middelhavsby med sjarm

Noe av det jeg liker aller best ved Nord-Kypros er naturen. Her kan man bokstavelig talt få i både pose og sekk. Det er kort vei til nærmeste strand, og rett utenfor døren ligger de flotte og frodige fjellområdene med sine naturstier. Sørsiden av øya har ikke en slik natur, og det gjør naturligvis Nord-Kypros mer attraktivt for oss som søker mer enn bare sol og varme. Jeg har alltid vært glad i fjellturer, og her trenger man ikke engang kjøre bil for å komme opp i høyden. Bedre blir det ikke! 

Leilighetskomplekset jeg bor i ligger ved kysten noen mil utenfor Kyrenia. Her er det stillheten som råder. Stillheten henger selvsagt sammen med at Nord-Kypros er lite utbygget, og strendene er nærmest uberørte. Det blir det imidlertid endringer på i årene fremover, for her er det planlagt store byggeprosjekter med leiligheter, hus, og bungalower i ulike størrelser. Disse byggeprosjektene er såkalte “gated communities” med portvakter, og blir egne landsbyer der du har alt du trenger innen rekkevidde – i tillegg til panoaramutsikt mot både hav og fjell. 

​Les også Dynamiske Kyrenia

Når man kjøper bolig på Nord-Kypros, så investerer man i livsstil.  Prosjektene har ulike fasiliteter, så det handler om å finne det prosjektet som kommuniserer til deg og dine behov. Jeg kommer tilbake til de ulike prosjektene i senere blogginnlegg. 

Picture

I disse vakre og stille omgivelsene sitter jeg ofte og skriver.

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Legg igjen en kommentar