Ekspert advarer alle foreldre mot å vaksinere sine barn

Ninacappelen.com

Dr. Robert Malone er en av verdens fremste vaksineeksperter.

I en selvpublisert video advarer den amerikanske virologen, immunologen, og vitenskapsmannen Robert Malone alle foreldre mot å vaksinere sine barn med corona-vaksinen. Malone er oppfinneren av mRNA-teknologien som brukes i Covid19-vaksinene, og har dedikert hele sin karriere til å utvikle trygge og effektive måter å behandle infeksjonssykdommer. Han regnes som en av verdens fremste eksperter på området, og har lang erfaring fra farmasøytisk forskning.

​Les også Til den norske pressen

Malone forklarer i detalj hvorfor han fraråder alle foreldre å vaksinere sine barn:

Før du injiserer ditt barn, en beslutning som er irreversibel, ønsker jeg å gi deg de vitenskapelige fakta om akkurat denne vaksinen som er basert på mRNA-teknologien jeg har utviklet. 

Det er tre hovedproblemstillinger foreldre må forstå før de tar denne ugjenkallelige beslutningen:

​1. Et viralt gen vil bli injisert i kroppens celler. Dette genet tvinger barnets kropp til å lage giftig piggprotein. Disse proteinene forårsaker ofte permanent skade i kritiske organer. Disse organene inkluderer hjernen og nervesystemet, hjerte og blodårer, inkludert blodpropp, deres reproduktive system, og aller viktigst; denne vaksinen kan forårsake permanent skade på deres immunsystem. Det mest alarmerende punktet med dette er at når disse skadene først har skjedd, er de uopprettelige. De kan ikke reverseres. Du kan ikke fikse skadene i deres hjerne. Du kan ikke reparere hjertevev. Du kan ikke reparere et genetisk tilbakestilt immunsystem. Og denne vaksinen kan forårsake reproduktive problemer. Det kan påvirke fremtidige generasjoner i din familie. 

2. Det er et faktum at denne nye teknologien ikke har blitt tilstrekkelig testet. Vi trenger minst fem år med testing og forskning før vi virkelig kan forstå risikoen, slik det er med denne nye teknologien. Skaden og risikoen ved ny medisin blir ofte avslørt mange år senere. Jeg ber deg spørre deg selv, som medforelder, om du vil at barnet ditt skal være en del av det mest radikale eksperimentet i menneskets historie? 

3. Grunnen de gir deg for å vaksinere ditt barn er en løgn. Barna dine representerer ingen fare for foreldre eller besteforeldre. Det er faktisk motsatt. Deres immunitet etter å ha fått Covid er avgjørende for å redde familien din, hvis ikke ville verden dø av denne sykdommen. 

Det er ingen fordel for dine barn eller din familie å vaksinere barna dine mot de små risikoene fra viruset. De kjente helserisikoene ved vaksinen som er åpenbare, kan du og barna dine risikere å måtte leve med resten av livet. Risiko- og nytteanalysen er ikke engang i nærheten av å være tilstrekkelig for denne vaksinen for barn. 

Som forelder og besteforelder er det min sterke anbefaling til deg å stå imot og kjempe for å beskytte barna dine. 

Du kan høre ham selv i videoen under. 

Les også Fullvaksinerte er superspredere

Les artikkelen direkte fra kilden