Dr. Scott Jensen slår alarm om det nye medisinske overvåkningsregimet

Steigan.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Av dr. Scott Jensen, lege. 21st Century Wire

På Julaften slapp dr. Scott Jensen, allmennpraktiker og guvernørkandidat i Minnesota, en video der han forklarer hvordan han nå for femte gang har blitt en målskive for sin hjemstats medisinske ledelse ved at de setter i gang etterforskning mot ham.

Det ser ut til at delstatens motiv for dette er av politisk natur og er utformet for å trakassere ham og få ham til å slutte å behandle sine pasienter. Hans forbrytelse er – iht staten Minnesota – er «spredning av desinformasjon», å være uvaksinert, å anbefale barn å ikke bruke maske på skolen, å fremheve naturlig immunitet samt å foreskrive ivermektin.

Hva verre er, så krever hans navnløse, ukjente anklagere at han skal overlevere de private medisinske opplysningene om pasientene hans som har fått ivermektin. Dr. Jensen advarer om at dette er en farlig presedens og kan bli måten det gjøres på i fremtiden.

https://rumble.com/embed/vospjh/?pub=4#?secret=L1DeyQ29JE

«Kan de skje meg, så kan det skje deg. Det skjer faktisk deg allerede nå», sier dr. Jensen.

Oversatt av Væringen for Derimot.no

Kommentar: Forfølgelsen av leger som driver behandling mot covid tjener vaksineindustrien

De eksperimentelle vaksinene har fått nød- og hastegodkjenning fordi det angivelig ikke finnes behandling for covid-19. Men slik behandling finnes, noe som blant er vist i Japan, India, Sør-Afrika og USA. Informasjon om dette må undertrykkes for å sikre profitten til de kriminelle vaksineprodusentene. Det er den grunnleggende årsaken til at leger som dr. Scott Jensen blir forfulgt.

Les: Peter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig

Peter McCullough – å vinne krigen mot farlige vaksiner ved hjelp av velprøvde metoder

Hvorfor er ikke FHI interessert i tidligbehandling mot covid-19?

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar