Dokumentar: Globalistenes krig mot elementer som opprettholder alt liv

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

I en ny minidokumentar tar Mike Adams, forsker og redaktør for Natural News, et dypdykk i den anti-menneskelige agendaen til moderne «vitenskap» som har erklært krig mot tre elementer:

  • Karbon – grunnlaget for alle livsstrukturer i det kjente universet, og avgjørende for planter, insekter, pollinatorer, pattedyr, og livet i havet.
  • Oksygen – den primære driveren for respirasjon for nesten alle levende vesener på jorden, inkludert mennesker, dyr og insekter. En nøkkelkomponent i CO2, som verdens regjeringer feilaktig hevder er “forurensning”.
  • Nitrogen – en viktig matkilde for planter, uten nitrogen vil mennesker sulte på grunn av avlingssvikt og mangel på gjødsel.

Uten disse tre nøkkelelementene er livet slik vi kjenner det ikke mulig på jorden. Uten CO2 vil alle planter dø og matavlinger bli desimert. Uten karbon kan ingen levende vesener eksistere i det hele tatt. Uten nitrogen kan ingen planter overleve, herunder regnskog, gress, og matvekster. Angrepet på disse tre elementene er også en krig mot livet i havet og økosystemet, ettersom vannbaserte planter også trenger CO2 og sollys for å overleve.

​Les også Mat som en spirituell opplevelse 

Den globalistiske krigen mot disse elementene føres ved å klassifisere elementene som “forurensende stoffer”. Nitrogen er nå under angrep av myndighetene i Nederland, Irland, og andre europeiske land som hevder at dyrebesetninger må avlives for å eliminere dyreurin som inneholder nitrogen. Denne “krigen mot nitrogen” er en krig mot kjøttproduksjon og den globale matforsyningen.

Karbondioksid, “mirakel”-molekylet for alt liv på jorden, har blitt utpekt av det korrupte, anti-vitenskapelige EPA som “forurensning”, noe som har gjort det mulig for EPA å forsøke og demontere enhver kilde til CO2, inkludert energiproduksjonsanlegg som naturgassanlegg som produserer elektrisitet.

Selv sollys er under angrep av globalistene som feilaktig hevder at “global oppvarming” vil ødelegge planeten. Så de prøver å blokkere solen og frata planter det sollys som er nødvendig for å oppnå fotosyntese. Å føre krig mot elementene er én ting, men i “vitenskapens navn” fører globalistene til og med krig mot solen. Det de håper å oppnå er en død, mørk, frossen planet, fullstendig blottet for liv. Det ville også vært resultatet hvis de skulle utrydde karbon, karbondioksid, nitrogen og sollys.

​Dagens «vitenskap» har med andre ord blitt en dødskult.

Se dokumentaren under. (17 min) 

Les også Bok: Pandemien er en konsekvens av krigen mot livet

Støtt min journalistikk:
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar