Dokument.no: Skogpod 13. mai: USA blir en failed state

document.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

document.no:

Biden-regimet kan ikke få ødelagt USA fort nok. Inflasjonen er selvpåført. På to og et halvt år er pengemengden økt med 43 prosent. Inflasjonen er garantert.

Hvem har interesse av inflasjon? De som skylder mye penger? Hvem er den største? Den føderale regjering har lånt 30 billioner dollar. USA bruker penger som en full sjømann. Penger de ikke har. For to uker siden fikk Ukraina 32 milliarder dollar. Denne uken kom det et nytt forslag om 40 milliarder og representantene fikk to-tre timer på å lese gjennom loven.

Amerikanske mødre finner ikke spebarnspulver. Men en grensepoliti forteller at de illegale i sør har mottatt hele paller med babypulver. Amerikanerne skal vite at de bare er shit.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

De fleste artiklene fra Dokument må leses direkte på Dokument.no på grunn av deres begrensning av rss feed.
Les denne artikkelen direkte på Dokument

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar