Dokument.no: Regjeringen kutter skattefradrag for BSU-sparing fra 20 til 10 prosent

document.no

document.no:

Det siste nye fra den norske Davos-ledelsen under Støre og Vedum er at skattefradraget for BSU-sparing for unge skal reduseres fra 20 til 10 %. Det er snakk om småpenger. Ordningen som skal hjelpe unge som tar ansvar for å planlegge egen fremtid, er altså i ferd med å avvikles. Den høye inflasjonen vil spise opp store deler av de unge BSU-sparernes kapital. Slik sparer den norske avdelingen av det vestlige Davos-regimet 600 millioner som kan benyttes til EU, FN, Verdensbanken og WEFs mange globale prosjekter.

Nå er det altså ikke bare middelklassen som skal flås for å dekke inn trygder og subsidier til de fattigste og rikeste i Norge og verden, men nå skal også ungdommen tvinges inn i hamster-hjulet, hvor de skal streve, men aldri oppnå en fremtid av økonomisk uavhengighet. Erling Marthisen har problematisert disse «smarte» rans-mekanismene i to ferske artikler her og her.

Nå skal også ungdom lære at staten skal være deres forsørger, og de skal måtte forstå, slik deres foreldre også er innlært, at det nå er politikerne og mediene som er deres orakel som tenker de gode og riktige tankene for dem. Og de skal måtte innse at ansvar for seg selv og egen fremtid ikke vil bli belønnet, men snarere motarbeidet og i verste fall straffet. Hamster-hjulet vil rulle stadig fortere og tåkeskyene bli stadig tettere for landets 20- og 30-åringer. Hjulet ruller så fort at verken de eller deres foreldre eller besteforeldre får med seg eller forstå hva som egentlig skjer med deres land. De blir i stedet henledet av mediene, politikerne og ofte også de mange statlig betalte ekspertene om å fokusere på de politiske detaljene. I samarbeid med den lokale WEF-tjenende politiske klassen er mediene blitt svært så dyktige til å skape avledningsmanøverer i den hensikt å lede opinionens oppmerksomhet mot det som virkelig teller, mens deres levebrød og fremtid stjeles fra dem.

(En bitteliten påminnelse om det norske statsmediets søvndyssende rolle var Søndagsrevyens innslag fra USA og Trump og hans supportere. En ekspert kunne fortelle at Trump stiller til valg i 2024 for å unngå rettslig forfølgelse. De som har fulgt med på andre medier, har fått med seg hvordan et politisert rettsvesen nå desperat forsøker å finne noe på Trump slik at de kan forby ham å stille som presidentkandidat i 2024. NRK snur atter en gang fakta og virkeligheten på hodet.)

De unge i Norge tror at deres økonomiske og sosiale fremtid er trygg fordi de lever i et av verdens rikeste land, og de forstår ikke at deres kamp for islam, asyl-innvandring, abort, klima og regnbue-ideologien ikke er annet enn å grave sin egen grav. I bakgrunnen står andre globale krefter og bevegelser klare til å utnytte mulighetene som kollektivt norsk enfold og naivitet skaper for dem. Disse aktørene vil ikke vise nåde tilbake som takk for de innfødtes naivitet og selvskading den dagen de har fått tak i mer enn bare lillefingeren. Det er nemlig ikke slik verden, naturen og historien fungerer. Disse belønner bare dem som vil stå opp for seg selv og viser tilsvarende lite hensyn for dem som ikke vet å ta vare på seg selv.

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli Mesteren og Margarita.

Les denne artikkelen direkte på Dokument