Dobbeltdrapsiktet nektet å ta stilling til viktig spørsmål under dagens avhør

Resett.no

Resett.no:

annonse

Politiet avhørte i dag mannen som er siktet for dobbeltdrapet på Otta.

Innlandet politidistrikt opplyser gjennom en pressemelding i ettermiddag at politiet har gjennomført avhør av den dobbeltdrapsiktede i dag. Politiet går ikke inn på hva siktede skal ha forklarte i dagens avhør, men opplyser at han i dag nektet å ta stilling til hvorvidt han erkjenner straffskyld eller ei.

Politiet forteller også at det drepte ekteparet er blitt obdusert i dag, at de avventer en rettsmedisinsk rapport, og at påtalemyndigheten arbeider med å oppnevne sakkyndige for å få foretatt en rettspsykiatrisk undersøkelse av siktede.

annonse

Eldre ektepar knivstukket til døde
Det var mandag ettermiddag at politiet fikk inn to uavhengige meldinger om knivstikking i et boligkompleks på Otta. I tillegg til et vitne, var det den antatte gjerningsmannen som meldte fra om at to personer, et eldre ektepar i 80-årene, var drept.

Ekteparet skal ikke ha hatt noen familiær relasjon med siktede, men de bodde i samme nabolag.

– Det er mange etterforskningsskritt som utføres parallelt nå og det er mange som arbeider med saken. Det skal skrives rapporter fra åstedsundersøkelser og vitneavhør pågår. Vi ber om forståelse for at vi av hensyn til etterforskningen ikke kan gå inn på detaljer fra saken, melder politiet.

Eldre ektepar ble drept på Otta: Forsøk på avhør i dag, motiv fortsatt ukjent

Israelsk jihadisme-ekspert: – Trusselen fra islamisme og jihadisme i Frankrike er svært prekær (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no