Dette er mitt hovedfokus

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Her er jeg på Rica Havna, Tjøme.

Kjære følger, 

Jeg oppdaterer ikke bloggen like ofte som før, og fokus på hvilke saker jeg skriver er endret. Jeg har mange trofaste følgere som jeg naturligvis setter stor pris på, og som gjerne vil høre fra meg.

Les også Investèr i din helse

Mitt hovedfokus nå er på å ferdigstille bøker, og få de publisert. Jeg skriver et par fagbøker på engelsk – et omfattende og tidkrevende arbeid som selvsagt krever grundig kvalitetssikring. Målet er å få ut bøkene i god tid før jul. 

Et annet fokus som tar mye tid er mine politiske verv i Demokratene. Her er vi i gang med programarbeid for fylket, og strategier for valgkampen i 2023. Det er mye jobb og endel møtevirksomhet, men utrolig gøy! Å drive med politikk gir dyp mening, særlig i en tid der landet har et prekært behov for nye politikere som setter Norges interesser først. Jeg har engasjert meg i Demokratene fordi jeg mener vi har de beste løsningene for landet. Les gjerne vårt partiprogram HER

Informasjon om lansering av bøkene vil komme her på bloggen. 

Les også Magi og skjønnhet er overalt

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar