Den norske finanseliten og Siri Lill Mannes logrer for «Killary» Clinton

Steigan.no

Av Kristian Kahrs.

Skagen Fondene er tydelig stolte av å ha fått selveste Hillary «vi kom, vi så, han døde» Rodham Clinton til sin nyttårskonferanse som ble avholdt 11. januar 2022. Steigan.no har fått tilgang til et videopptak av konferansen. 

For mange er Siri Lill Mannes mest kjent som nyhetsanker og journalist for TV2, men nå leder hun sitt eget selskap SpeakLab som hjelper næringslivet med presentasjon og formidling, i tillegg til å formidle programledere og moderatorer til konferanser og digitale sendinger.

Mannes har stjerner i øynene når hun presenterer Clinton:

«Hun har formet verdenen på det høyeste nivå, og samtidig føles det som vi alle kjenner henne.» 

Siri og Hillary står sammen for å redde verdens demokrati, pluralisme og fremgang fra de slemme, uavhengige menneskene som selv vil bestemme over sine liv. De presenterer en verden hvor vi vil være lykkelige når ingen eier noenting, ledet av anti-demokratiske globalister som Klaus Schwab og Børge Brende i Verdens økonomiske forum. Vi kommer til å få et utopia når alle står sammen om den samme konforme pluralismen, hvor den eneste godkjente pluralismen er hvor alle mener det samme som globalistelitene.

Så lenge hele verden aksepterer The great reset, vil vi alle være lykkelige forbrukere som tankeløst sluker propagandatalen fra hovedstrømsmediene, anti-demokratiske politiske eliter og opinionsledere.

I grunn er det ingen store overraskelser i det Clinton snakker om. Vi ser den vante krigshissingen mot Russland og Kina. Her er det de samme advarslene om at de som forsvarer lands suverenitet og nasjonaldemokrati blir fremstilt som de som ødelegger demokratiet. Selvfølgelig er det Clinton og de anti-demokratiske globalistene som ødelegger demokratiet, ytringsfriheten og sørger for enorme lidelser gjennom sine kriger, for at det militærindustrielle kompleks skal ha god profitt. Dette er intet mindre enn klassisk projisering som både engelsk og norsk Wikipedia har interessante artikler om. 

Etter at Steigan.no skrev artikkelen Fanden belønner sine: Tony Blair blir ridder og Hillary Clinton skal hylles i Norge 2. januar, kunne Skagen Fondene notere en ny rekord av deltakere på konferansen sin. Aldri tidligere hadde over 10,000 mennesker vært med på på den virtuelle konferansen. Siden Steigan er blant de mest leste medier i Norge, er det ikke usannsynlig at mange av deltakerne var oppvakte lesere av Steigan.no, de som forstår hva som skjer i verden, de som forstår hva slags livsfarlig krigshisser «Killary» Rodham Clinton er.

Steigan.no stilte på forhånd følgende spørsmål til Skagen Fondene:

– På hvilken måte er Hillary Clintons aktiviteter kompatible med Skagenfondenes verdigrunnlag?
– Hvorfor ble Clinton valgt til å snakke om «globale utfordringer og muligheter», ingenting tilsier at hun har spesiell kompetanse eller prestasjoner innenfor dette? 
– I hvilken grad har dere vurdert avsløringene om at «Russiagate» var et bestillingsverk fra Hillary Clintons valgadministrasjon?
– Bombingen av Libya, en krigsforbrytelse, som også Norge i stor grad var med på, kalles «Hillarys krig». En video av henne viser henne le og kakle etter å ha sett på at landets leder ble torturert, voldtatt og drept. Hun lo mens hun utbrøt «Vi kom, vi så, han døde.» Er det din oppfatning at dette er en person folk bør ha tillit til og lytte til? 
– Clinton foundation sine inntekter falt nesten 100% etter at hun tapte presidentvalget i 2016. Fondet har vært anklaget for å først og fremst være pengepung for private forlystelser. Hva er din/Skagenfondenes syn på dette fondet?
– Ble dere tilbudt dette foredraget, eller var det deres valg å invitere Clinton?

Steigan.no fikk et svadasvar som ikke er verdt å repetere.

Men før presidentvalget i USA i 2016, hadde jeg mye moro av å svare på John Podestas eposter til Hillary og hennes nærmeste medarbeidere i forbindelse med at Podestas eposter ble lekket til Wikileaks, selv om kommunikasjonen ble totalt ensidig uten svar. Clintons skitne kampanje for å bli president har jeg skrevet mye om på sorryserbia.com. Jeg må forøvrig legge til at jeg er en av få nordmenn som faktisk nevnes på Wikileaks. Selv ikke Pål Steigan har den æren!

Et utvalg av tidligere artikler jeg har skrevet om Clinton:

Ellers vil jeg benytte anledningen til å invitere alle lesere av Steigan.no til å komme til Beograd for å feire min 50-årsdag 5. februar fra klokka 16 til 20. Jeg skal nemlig bli Serbias brunost-ambassadør, og vi skal starte opp med brunostproduksjon i Serbia.

______________

Kristian Kahrs beskriver seg selv som en tidligere NATO-aggressor og krigshisser i Kosovo, transformert til en kriger for fred, demokrati og ytringsfrihet. Kristian er en nordmann bosatt i Beograd, Serbia, og det er mer om ham på nettstedet hans ohrabrenje.com, det serbiske ordet for oppmuntring, hvor du kan melde deg på nyhetsbrevet hans. Følg også Kristian på Gab,Telegram og VK. Kristian er også en bidragsyter på det geopolitiske analysenettstedet The Duran, som er en klar stemme mot globalismen.