Danskenes tennishåp tapte i gressdebuten

Resett.no

Resett.no:

TAPTE: Holger Rune tapte sin første seniorkamp i en gressturnering. Foto: Michel Euler / AP / NTB

annonse

annonse

Det danske tennishåpet Holger Rune (19), som ga vårt tennisess Casper Ruud hard motstand i kvartfinalen på Roland-Garros, røk rett ut av sin første gressturnering på seniornivå. 

Holger Rune deltok i ATP500-turneringen i tyske Halle, og der ble det 3-6, 6-7 (5-7)-tap mot spanjolen Pablo Carreño Busta. Halle-turneringen blir av mange spillere sett på som en slags oppvarming til Grand Slam-turneringen Wimbledon, som starter 27. juni.

Dansken har klatret kraftig på verdensrankingen i år, mye takket være imponerende innsats i Roland-Garros, hvor han tapte mot Casper Ruud i kvartfinalen.

annonse

Møtet mellom dansken og nordmannen ble en stor «snakkis» i norske og europeiske medier etter en uvanlig kraftig ordkrig etter kampen hvor Rune hevdet at Ruud hadde gått bort til ham etter kampen og brølt «Jaaa!» opp i ansiktet på ham, noe nordmannen avviste som løgn.

Rune trenger tydeligvis tilvenning til spill på gress for han skled noen ganger på gresset og  fikk ikke stoppballene til å sitte slik de ofte gjør når han spiller på grusdekke.

Kritiserer «avkolonisering» av universitetene: – Rene ideologiske illusjoner (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no