Covid-injeksjonene gir personlighetsforstyrrelser

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Advokat Reiner Fuellmich. FOTO: Skjermdump

I en ny video forklarer advokat Reiner Fuellmich at Covid-injeksjonene medfører store personlighetsforstyrrelser og hjerneskader hos vaksinerte. 

Les også Demokratene Vestfold og Telemark i NRK Debatten

Fuellmich, som nå driver International Crimes Investigative Comittee (ICIC), forteller at han og hans kone ofte spiser ved samme restaurant. Der har han merket at servitørene har endret personlighet etter Covid-vaksinering. I starten trodde han at det kun var innbilning, men nå er han ikke lenger i tvil. 

Jeg har selv observert personlighetsforandringer hos vaksinerte, og har opplevd flere konkrete eksempler. Dette er mennesker jeg har kjent lenge, og hatt lange samtaler med, så jeg er ikke i tvil. Legg merke til at vaksinerte også har en tomhet i blikket som ikke har vært der tidligere. 

Advokat Fuellmich advarer også mot de nye influensavaksinene som nå er rullet ut da de er utviklet med samme mRNA-teknologi. Han omtaler “vaksinene” som svært farlige, og potensielt dødelige. 

I videoen kan du også høre et foredrag med professor og mikrobiolog Sucharid Bhakdi der han forklarer den vitenskapelige sammenhengen om hvordan spikeproteinet ødelegger hjernen. 

Every injected mRNA “vaccine” will cause severe damage in our body and must be forbidden. 
– Professor og mikrobiolog Sucharid Bhakdi

Les også Demokratene vil melde Norge ut av FN og WHO

I videoen, som varer i 1 time og 41 minutter, kan du høre et meget interessant intervju med forfatter Naomi Wolf og psykiater Peter Breggin også. 

Noen som fremdeles lurer på hva agendaen med Covid-vaksinene er? 

Støtt min journalistikk:
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar