Clas Brede Bråthen testet positivt ved ankomst – viste seg å være negativ test

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Clas Brede Bråthen er klarert etter at hans positive test ved ankomst i Beijing likevel viste seg å være negativ. Foto: Geir Olsen / NTB

annonse

annonse

Hopplandslagssjef Clas Brede Bråthen testet positivt for korona etter ankomst i Beijing tirsdag, men testen har i etterkant vist seg å være negativ.

Bråthen var en av to personer i Norges støtteapparat som testet positivt etter at OL-flyet med blant andre det norske langrennslandslaget, skiskytterlandslaget og hopplandslaget landet i Beijing tirsdag.

Onsdag morgen fikk han gladbeskjeden fra Olympiatoppens sjeflege Aasne Fenne Hoksrud om at testen likevel var negativ, forteller han til TV 2.

annonse

– De kjørte vel testen en gang til, eller så hadde de lest testen feil. Aasne kontaktet meg i dag tidlig og sa hun hadde en veldig god nyhet. Hun hadde fått en telefon fra helsemyndighetene hvor det viste seg at testen som i går var positiv, likevel var negativ. Så da fikk jeg beskjed om at jeg var en fri mann og kunne bevege meg i miljøet uten å være en trussel, sier Bråthen til TV-kanalen.

Han var koronasmittet i desember, men testet negativt i tide til hoppuka ved nyttår og i etterkant, også på Gardermoen før avreise. Den andre norske personen som testet positivt ved ankomst har også nylig vært koronasmittet og testet negativt på Gardermoen.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar