City cruiset inn seier mot Ajer og co.

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Manchester City-stjernene kunne juble for seier mot Brentford onsdag. Foto: Jon Super / AP / NTB

annonse

annonse

Manchester City trengte en halvtime på komme i gang i onsdagens 2-0-kamp mot Brentford og Kristoffer Ajer. Det var de lyseblås 7. strake hjemmeseier i ligaen.

Riyad Mahrez ga City ledelsen på straffe før pause, mens Kevin De Bruyne utnyttet en keeperbrøler vel 20 minutter før slutt.

Med trepoengeren slo City tilbake etter at vinnerrekken i Premier League stoppet på tolv kamper. For to og en halv uke siden ble det «kun» 0-0 i Southampton.

annonse

Onsdag hadde ligalederen god kontroll, men det tok tid før klasseforskjellen åpenbarte seg. Målsjansene kom ikke før det siste kvarteret av første omgang.

Brentford-spillerne ble stadig mer paniske, og det straffet seg seks minutter før pause. Mads Roerslev la da Raheem Sterling i bakken. Fra straffemerket scoret Mahrez sikkert.

Ikke lenge etter var det kun en tå fra Ajer som stoppet Phil Foden fra å trille inn 2-0.

Den skulle uansett komme for City. De Bruyne kunne sette ballen i åpent mål etter en fæl tabbe fra David Raya. Målvakten sendte et utspark rett i bein på Sterling, som så sin påfølgende avslutning bli reddet. Men på returen var vertenes stjernebelgier treffsikker.

Manchester City topper tabellen med 60 poeng etter 24 kamper. Det er tolv poeng ned til toer Liverpool, som har to oppgjør mindre spilt. Tapet var Brentfords femte strake, og opprykkslaget fra London er i ferd med å blande seg inn i bunnstriden.

(©NTB)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar