Bill Gates advarer mot en ny, farlig pandemi

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Verdens Helseorganisasjon jobber nå med å utvikle The Pandemic Treaty for alle 194 medlemsland.

Bill Gates, som er største økonomiske bidragsyter til Verdens Helseorganisasjon (WHO) og har et uttalt mål om å “vaksinere” hele verdens befolkning med de livsfarlige mRNA-injeksjonene, advarer nå mot risikoen for at en enda mer smittsom og dødelig variant kan oppstå. Det skriver Daily Mail

​Les også Fuellmich teamer opp med toppadvokater og tar corona-bedraget for retten i USA

Den selverklærte “filantropen” og teknologimogulen sier at det er “langt over fem prosent” risiko for at verden ennå ikke har sett det verste av Covid-pandemien.

Det er ikke første gang Gates kommer med en slik spådom. I desember 2021 advarte han sine millioner av Twitter-følgere om å forberede seg på den verste delen av pandemien, og i 2015 holdt han en TED-talk om at verden ikke var klar for neste pandemi.

Gates` advarsel kommer etter at Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, generaldirektør i Verdens Helseorganisasjon (WHO) i forrige uke advarte om at folk fortsatt må være på vakt mot viruset, og at en nedgang i testing og Covid-overvåking i mange land har gjort at verden står i fare for en gjenoppblomstring av viruset.

Gates råder nå regjeringer over hele verden til å investere i et team av epidemiologer og datamodeller for å hjelpe med å identifisere globale helsetrusler i fremtiden.

I forbindelse med lansering av sin nye bok i dag, “How to prevent the next pandemic”, forklarer Gates i en promovideo hvordan verden kan forberede seg på en ny pandemi. 

​If we make the right investments, we won`t need to live in fear of another Covid. 
– Bill Gates

Du kan se filmen her

Les også Fuellmich: Vi er ved et vendepunkt


​Støtt min journalistikk:
 
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar