Barne- og ungdomsarbeider siktet for overgrep i skoletiden

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Politiet i Bergen har siktet en ansatt ved en barneskole i byen for å ha forgrepet seg på en elev i skoletiden. Foto: Marit Hommedal / NTB

annonse

annonse

En mann i 20-årene, som var ansatt som barne- og ungdomsarbeider ved en barneskole, er pågrepet og siktet for å ha forgrepet seg på en barneskoleelev i skoletiden.

Siktelsen gjelder en seksuell handling med barn under 16 år og skal ifølge Bergensavisen ha skjedd torsdag i forrige uke da siktede, som jobbet på en barneskole i Bergen, hadde én-til-én-undervisning med en elev.

Etatsdirektør for skole i Bergen kommune, Frode Nilsen, bekrefter at en av kommunens ansatte er varetektsfengslet.

annonse

– Etat for skole ble kjent med hendelsen før helgen. Vi kontaktet politiet, som deretter har overtatt saken, sier han, og legger til at han foreløpig ikke er kjent med hvorvidt den siktede barne- og ungdomsarbeideren har vært ansatt også på andre skoler i Bergen.

Innrømmet å ha vært tiltrukket av barn under politiavhør
Etatsdirektøren vil ikke kommentere under hvilke omstendigheter overgrepet skal ha skjedd eller om de har fått inn lignende anklager tidligere, og henviser til politiet.

I helgen uttalte ungdomsarbeiderens forsvarer at hans klient ikke erkjenner straffskyld, men i politiavhør har mannen innrømmet å ha vært tiltrukket av barn.

Det skal ifølge kjennelsen være en relasjon mellom mannen og fornærmede, og mellom mannen og barnets foreldre.

Strafferammen for seksuelle overgrep mot mindreårige, det vil si brudd på straffeloven paragraf 304, ligger på inntil tre års fengsel. Mannen er i første omgang fengslet frem til fredag denne uken. 

Slår alarm om vold og trusler i grunnskolen: – Skolene skal være trygge (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar