Arsenal-spiss klar for Barcelona

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Pierre-Emerick Aubameyang er klar for Barcelona. Foto: Alastair Grant / AP / NTB

annonse

annonse

Tidligere Arsenal-spiss har undertegnet en kontrakt med Barcelona som strekker seg frem til sommeren 2025.

Det Den tidligere Arsenal-spissen Pierre-Emerick Aubameyang er løst fra sin kontrakt med Arsenal. Overgangen er en av de mest profilerte i januarvinduet, opplyser Barcelona på sine nettsider.

Aubameyangs avtale varer i utgangspunktet frem til til sommeren 2025, men det ligger samtidig i avtalen en opsjon som gjør at partene kan skille lag allerede neste sommer.

annonse

Landslagsspilleren fra Gabon har også fått en utkjøpsklausul på 100 millioner euro, tilsvarende i overkant av en milliard norske kroner.

Aubameyang ble så godt som klar for Barcelona på den siste dagen av overgangsvinduet mandag, men fordi Barcelona ikke har penger til å betale overgangssum, var de avhengige av at Arsenal løste ham fra kontrakten før han kunne signere for den spanske giganten.

– Vi ønsker «Auba» alt det beste i hans neste kapittel av karrieren, og vi takker ham for hans bidrag til klubben, skrev London-klubben i går.

Aubameyang selv tar farvel med London-klubbens fans i sosiale medier i dag.

«Takk for at dere har gjort London til et hjem for meg og familien min de siste fire årene. Vi har gått gjennom oppturer og nedturer sammen, og deres støtte betydde alt for meg», skriver han på Instagram.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar