Altea i mitt hjerte

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

20/9/2022

0 Comments

Mitt favorittsted i Altea. Her kan jeg sitte i mange timer og bare nyte utsikten over Middelhavet med et glass cava og tapas.

For noen uker siden kom jeg hjem fra min andre reise til vakre Altea. I motsetning til forrige tur, ønsket jeg denne gang kun å slappe av og nyte god mat og vin, bade i Middelhavet, sole meg, samt treffe fastboende jeg har blitt kjent med via sosiale medier. 

Samtidig er jeg en person som trives utmerket i mitt eget selskap, og jeg har behov for mye stillhet. En av de tingene som gir meg ro i sjelen er å sitte i en strandbar og hvilke blikket på bølgene som slår inn mot stranden. Her kommer jeg ofte i prat med folk fra hele verden, og denne gang var intet unntak. En av dem jeg kom i prat med var en mann fra Nederland. Han var på ferie i Altea sammen med sine to voksne sønner. Vi kom naturligvis inn på temaer knyttet til det som skjer i Europa og verden i dag. Han fortalte at han var på jakt etter et landområde i Spania han kunne kjøpe for å bli selvberget på alt og bo offgrid. Han var godt kjent med planene til WEF, og var tydelig på at han ikke ønsket å leve under betingelser satt av en maktelite i en privat stiftelse. For hvem ønsker vel det? 

​Les også Mitt Altea

Det var en uhyre interessant samtale, og vi ble sittende og prate i mange timer. Det som slo meg var at han hadde en dyp indre ro, mye humor, og en evne til å nyte øyeblikket her og nå. Det har også blitt veldig viktig for min del de siste årene. For sannheten er at det er kun øyeblikket her og nå vi har kontroll over. Fortiden er forbi, og vi vet lite om hvordan fremtiden blir. Det er en av grunnene til at jeg prioriterer egen livskvalitet så høyt. For dersom jeg ikke ivaretar egen helse fysisk og psykisk, så er jeg ikke til nytte for noen! It`s that simple. 

Picture

Stemningsfulle og vakre omgivelser i gamlebyen.

Picture

Det er mange små nisjebutikker i de trange gatene.

Picture

En vakkert dekorert sykkel.

Picture

Takterrassen på La Maskarada er et must på kveldstid.

Picture

Kunst og vakre blomster side om side.

Picture

En av hovedgatene i gamlebyen der jeg bodde.

Picture

Jeg elsker blomster, og denne måtte jeg bare ta bilde av.

Foruten mange fine samtaler, ble det satt av god tid til å bade, spise sunn og god middelhavskost, og avslapping på stranden. Det er mange fine små bukter med hyggelige restauranter og strender i Altea som er verdt å utforske. Det handler om å gå litt utenfor de mest kjente turistløypene. 

Kultur- og middelalderbyen Altea har for alltid kapret mitt hjerte med sin unike sjarm. Jeg ser derfor ikke bort ifra at det blir flere reiser til den vakre perlen ved Middelhavet. 

​Les også Guadelest – en pittoresk perle på Costa Blanca

Picture

Et nydelig sted der vi tok et glass vin på vei hjem fra stranden.

Picture

Palmesus og strender.

Picture

En kyststi vi valgte å gå en av dagene.

Picture

Er det ikke vakkert?


​Støtt min journalistikk:

VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar