12 tips for å leve et godt liv i 2022

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Natur og trening er balsam for sjelen. FOTO: Privat

1. Skriv ned målene dine
Sett av tid til å gjøre denne svært viktige øvelsen. Hva ønsker du å oppnå i løpet av dette året? Ikke bare tenk på det eller snakk om det, få det ned på papiret. Studier har vist at det å ta seg tid til å skrive ned målene dine vil øke sannsynligheten for å nå dem. 

2. Gi slipp på det som var
Det er på tide å gi slipp på fortiden og innse at du ikke kan endre den. Fortiden eksisterer ikke lenger. Det eneste stedet fortiden eksisterer er i tankene dine. Store ting venter på deg dersom du er villig til å motta. Men det er vanskelig å motta det nye når du holder på negative tanker og hendelser fra fortiden. Ta lærdom av dine erfaringer, slipp taket, og gå videre. 

3. Tilgi
Kjenner du på sinne eller hat mot noen? Da er det på tide å tilgi og gi slipp. Den eneste personen som lider når du ikke tilgir er deg selv. Ikke la noen leie plass i hodet ditt. Hvem vet hvorfor folk gjør som de gjør, eller sier det de sier? (noen ganger vet de det ikke engang selv). Slutt å analysere for mye! Det er bortkastet energi. Vis at du har karakter, tilgi, og gå videre.

Det er også viktig å tilgi oss selv for noe vi har sagt eller gjort. Ingen er perfekte. Vi gjør alle feil, og har gjort og sagt ting vi ikke er stolte av. I dag er en ny dag. Velg å være den beste utgaven av deg selv, og start i dag.

4. Lev utenfor boksen
De fleste er misfornøyde med livet sitt. Ikke følg flokken! Vær modig og følg veien til drømmelivet ditt (ikke dine naboers drømmeliv, dine foreldrenes drømmeliv, eller samfunnets drømmeliv). Det er DITT liv. Det er du som har ansvar for ditt liv, ingen andre. (med mindre du gir fra deg denne makten). 

5. Nyt reisen 
Noen ganger fokuserer vi så mye på sluttresultatet eller “målet” vi ønsker å oppnå at vi glemmer å nyte reisen det tar å komme dit. Hvis du misliker reisen er det kanskje på tide å gjøre noen endringer og endre målet ditt?

​Les også Når livet butter imot

6. Lær av dine feil
De fleste er redde for å prøve noe nytt fordi de er redde for å mislykkes. Men det er viktig å huske at de mest suksessrike menneskene mislykkes ofte mer enn den “gjennomsnittlige” personen. Hvis du spør en suksessrik person om dette vil vedkommende fortelle deg at han eller hun har mislykkes mye. Så hvordan ble de suksessfulle? Fordi de aldri ga opp. Ikke la frykten for å gjøre feil komme i veien for å leve ut drømmene dine. Hvis du mislykkes må du bare reise deg opp igjen, lære av det du gjorde feil (det er viktig), og fortsette.  

7. Spis sunt og vær aktiv
Du har bare en kropp. Husk at hvis du blir syk, så kan du ikke bytte kroppen din inn i en ny. Det du gjør med kroppen din i dag har enorm innvirkning på hvor lenge du vil leve og livskvaliteten du vil ha i fremtiden. Ikke vent til det er for sent. Start nå.

8. Vær den mest positive personen du kjenner
Ordene du bruker når du kommuniserer med andre reflekterer dine tanker. Du blir det du tenker, så ikke la deg fange av negative samtaler eller sladder. Hold deg helt unna negative mennesker da de er “energitappere”. Husk at negativitet er smittsomt og giftig. Hvis du ofte omgås negative mennesker vil det være vanskelig å manifestere store ting i livet ditt. Det handler om å unngå å bli utsatt for negative energier. For å sitere Oprah: “Vær ansvarlig for den energien du bringer inn i et rom.”

9. Lag din egen lyssirkel
​Omgi deg med positive og kjærlige mennesker som løfter deg. Gjør det til en prioritet å tilbringe mest mulig tid sammen med slike mennesker. Noen ganger er det vanskelig å finne disse menneskene i sine umiddelbare omgivelser. Hvis det er tilfelle, søk likesinnede på nett, eller finn en organisasjon som fokuserer på «inspirasjon» eller et tema som dreier seg om å leve et positivt liv.

10. Elsk mer
Gjør det til en prioritet å alltid komme fra et sted av kjærlighet. Enten du står i dagligvarekø, står fast i trafikken, eller har en samtale med en kollega, familiemedlem eller venn, så påvirker det ikke bare hvordan du føler deg, men du påvirker hvordan andre har det rundt deg også. Spør deg selv “Hvis jeg kommer fra et sted av kjærlighet akkurat nå, hvordan bør jeg handle?” Noen ganger kan det være å anerkjenne et ekte smil, gi et kompliment, eller bare avstå fra å gå i konfrontasjon når du er i en negativ setting.

11. Koble deg på “kilden” (universet)
Praktiser stillhet, vær tilstede, og søk innover. En utmerket måte å gjøre dette på er gjennom meditasjon. Det finnes ingen bedre måte å heve frekvensen, føle indre fred, og få svarene og veiledningen du leter etter. 

12. Fokusèr på det som er viktig
Noen ganger blir vi så oppslukt av de små tingene at vi neglisjerer det viktigste i livet vårt. Ofte innser vi det ikke før det er for sent. Så hva er viktigst? Relasjoner. Ikke forsøm, ignorèr, eller avvis de menneskene som betyr mest for deg. Husk at livet er kort, og de vil ikke alltid være der. Fortell hvor glad du er i de menneskene som betyr mest for deg. 

​Les også Når motgang blir til styrke

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar